> Наказателно право

Наказателно право

Наказателно правоАдвокат Христова е опитен, дългогодишен и много успешен адвокат по наказателно право, както в България, така и в Гърция.

Поема дела, които обхващат цялата гама от наказателното право и в двете държави. Адвокат Христова има успешно сътрудничество и с други доказани и успешни адвокати в България и Гърция. Целта е да разреши всички правни проблеми, на клиентите си възможно най-професионално, отговорно и своевременно!

Нашата адвокатска кантора поема защита и представителство на всички етапи на наказателното производство пред всички компетентни органи.

В допълнение към горепосочените услуги, можем да ви предоставим необходимите съвети и отговори на всички въпроси в тази област. Предоставяме и всички други правни услуги и правна помощ при подаване на наказателни обвинения, частни наказателни дела и други видове действия в наказателното производство.Такива могат да бъдат предложение за обезщетение на имуществени искове, обезщетение на разходите, обезщетение за вреди поради неоснователно лишаване от свобода и т.н.

Ние защитаваме нашите клиенти от етапа на досъдебното разследване до представянето пред  наказателните съдилища на всички нива, до процедурата по обжалване.

Нашата съдебна помощ не се ограничава до официални производства за официален процес, но в същото време ние сме в състояние да насърчаваме алтернативни форми за решаване на наказателен спор.

Научете вашите права! Разглеждането на наказателни обвинения може да бъде много интензивно преживяване, особено ако никога не сте участвали в наказателно-правна система. Уверете се, че адвоката на когото сте се доверили има необходимия опит да ви защити срещу обвиненията, пред които сте изправени.

Ако се нуждаете от добър адвокат по наказателно право в Гърция вижте тук : /У/advokathristova.com/%%d1%8f/

Във всеки случай за решаването на всеки въпрос, свързан с наказателното право не се колебайте да се свържете с нас. Ще ви обслужим веднага и ще насрочим първа среща, в зависимост от нуждите на всеки случай.     

Ако